Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

december 26, 2005

Julfest


Amos på julkalas med personalen på centret där vi bor och arbetar.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej,
Mycket kul och intressanta inlägg.
Hoppas att ni vill blogga även på sarons hemsida....skulle iallafall göra mig väldigt glad.
mvh
Henrik@willford.se

december 30, 2005 12:58 fm

 
Anonymous Anonym said...

Gott nytt år! Läste i en liten notis om nåt ras i Jemen. Något ni känner till? Långt från er?
Här har nu den softa nyårsdan infunnit sig och hustru och son ligger i soffan och sover. Ute är det en dryg decimeter snö. Nyårsafton avlöpte i traditionens tecken med god mat, goda vänner och sent i säng. Nu väntar 2006 och det man på förhand kan se blir annorlunda detta år är höstens pappaledighet. Nästa torsdag drar husgruppen igång igen. Ha det bäst! Vi hörs!

januari 01, 2006 1:41 em

 
Anonymous Anonym said...

Hej Monika,
att ligga vid Indiska Oceanen ett nyår måste vara fantastiskt. Jag fick Ditt SMS där Du talar om att Ni skall fira nyår vid havet. Jag hoppas att Ni har baddräkter med Er för det är väl varmt i vattnet.
Här hemma har det snöat dagarna före nyår men idag nyårsdagen regner det och snön smälter. Jag försökte ringa till Er dagen före nyårsafton men kom inte fram, en röst med ett främmande språk meddelade något och sedan kom en kvinna som på engelska meddelade att det var tekniska problem. Försöker senare i veckan.
Hoppas att Ni får ett bra år 2006.
Hälsningar från morfar och Barbro.

januari 01, 2006 1:48 em

 

Skicka en kommentar

<< Home