Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

oktober 27, 2006

För mycket

Det är tur att vi inte ska stanna i Jemen förevigt, den uppmärksamhet Amos får är varken normal eller hälsosam. Kommer precis från en lekplats full med typ 500 jemenitiska pepparkaksbarn. Alla hänger över Amos samtidigt och vill klappa, krama, kolla, pussa, gunga, putta och prata. Vi känner oss nästan kungalika jag och lillpojken. Till slut blev det bara för mycket och vi åkte hem.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej ! Amos vet du vad, här på Brännö längtar vi efter mera kort på dej ! Jag har haft en härlig höstdag med jogging och bastu och havsbad. Det var 12 grader i vattnet. Om en timma ska pappa predika i Brännö kyrka på en ekumenisk gudstjänst. Nästa torsdag ska vi åka till Rosendal och vara där några dar. Det är ju nämligen höstlov. Vi ska också åka till mors och fars grav och Gustav och Alfhilds grav och lägga kransar, det är ju allhellgonahelg framför. Ha det så bra alla tre !
Kram Farmor

oktober 29, 2006 3:12 em

 

Skicka en kommentar

<< Home