Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

september 29, 2006

Sofitel - Monika

Vi har fallit dit. Vi har köpt en månads medlemskap på lyxhotellets gym och bassäng. Etthundra dollar för en familj! Det är som om en familj skulle köpa något lyxigt för 8000 kronor i Sverige! Men nu har vi varit där två gånger och jag känner redan att det är värt pengarna att få ligga i en solstol några timmar och svalka sig i det kalla vattnet. Tyvärr har det där med att svalka sig mer varit en illusion när vi varit där eftersom vi lyckats vara där under disiga och väldigt blåsiga timmar. Hotellet ligger väldigt högt så vinden är alltid rätt stark där. Men det har varit skönt ändå.
Och apropå Ramdan så har poolområdet öppet från två till två så här under fastan… så Emil och jag hoppas på att åka dit någon sen kväll och ligga vid poolkanten med en paraplydrink!