Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

januari 29, 2007

En lite oinspirerande blogg - Emil

Det tog ett drygt år, men nu har jag förstått att det inte behöver ta lång tid att ladda upp bilder på Blogger, inte ens om man använder ett trött modem. Så här kommer en bild på Amos och hans polare Alex.



I övrigt har väl veckans nyhet varit att vi har förstått varför vår barnflicka är så trött på förmiddagarna: hon ägnar nämligen nätterna åt att tugga khat. I lördags stannade hon till och med hemma för att hon var för trött. Imorgon är det löneutbetalning. Då ska hon få höra några sanningens ord.

Denna vecka har Monika ledigt från sina kurser och ägnar istället sin tid åt rapportskrivning och annat kul. Imorgon bitti sticker vi till Aden och badar i fyra dagar. Vi längtar innerligt efter stränder och hav.

Masalaama.