Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

november 03, 2006

Tjugotusen svenska kronor! – Monika

Så mycket pengar har vi fått in till kvinnofängelset tack vare era givmilda hjärtan. Ett stort tack till Johan K vars känslor väcktes till liv av min blogg så att han skickade en uppmaning till sina vänner där han bad dem skänka pengar. Tjugotusen! Mycket pengar i Sverige och väldigt mycket pengar i Jemen.
Pengarna kommer att förvaltas på bästa sätt. Jag är på inget sätt ansvarig för fängelsearbetet men förhoppningsvis kan fängelsebesöken ske lite tätare det närmsta året, och kanske kan en del leksaker köpas in till barnen som växer upp där inne (jag är bara orolig att de inte skulle få behålla dem). Till julen ska de i alla fall få känna att det är jul genom lite extra gåvor: alla kvinnor ska få lite kläder som de kan ha med sig ut ur fängelset den dagen de släpps. Här försöker vi samla in mycket begagnade kläder, men med hjälp av era pengar kan vi köpa till så att alla får det som de behöver. Fantastiskt! Tack från alla oss på SFM i Taiz.