Monika, Emil och Amos Mattsson rapporterar om livet i Jemen. Vill du ha nå oss? Brev eller paket: Mattsson, SFM, P.O. Box 295, Taiz, Jemen. Tel.nr: +9674240155 (ring helst 16-20 svensk tid) Mobil: +967733053193 (dygnet runt) Skype: (hämta ner programmet Skype www.skype.com och ring gratis. Sök efter ”Emil Mattsson”) MSN (www.msn.com) Mail: mattssonemil@hotmail.com, mattssonmonika@hotmail.com Eller gör inlägg på denna blogg. Då får ju alla del av era hälsningar ...

april 10, 2007

Bloggtystnad

Tro inte att vi inte känner dåligt samvete. Vi har varit enormt dåliga bloggare den senaste tiden och vi känner det i våra kroppar.

Vi skyller denna tystnad på två fenomen.

Dels har vi haft två goda vänner, Morten och Karin, från Sverige på besök de senaste två veckorna. Tillsammans med dem har vi delat ut myggnät till 125 akhdamfamiljer (Tack Ni som gav pengar till dessa!), badat, besökt barnhem, haft qatsessioner med jemenitiska lärare och tittat på Vita huset. Och Morten och Karin hann dessutom med att vara sjuka någon vecka var.

Men vi skyller bloggtystnaden också på att vi de senaste veckorna inte riktigt känt oss mentalt lokaliserade. Anledning: vi håller på att lämna detta underbara tokiga land. Redan om ca 38 timmar landar vi på Landvetter med hela jemenlivet bakom oss. Ofattbart. Idag har vi haft jemeniter bultande på våra portar hela dagen och överöst oss med gåvor och kärlek. Avsked är inget man slarvar med om man är jemenit.

Visst finns det mycket känslor. För någon vecka sedan storgrät jag på ett sätt som jag aldrig gör annars. Idag vill jag bara hem. (Hem = Göteborg). Och ja, det känns som om att vi kommer att komma tillbaka till Jemen i en eller annan form.

Kanske kommer det lite mer betraktelser om Jemen närmaste veckan eller åren på denna blogg. Håll ögonen öppna. Vill ni läsa mer om och av Emil så kolla gärna in bloggen http://godjord.wordpress.com/. Monika kommer också lansera en blogg vad det lider, när den dyker upp meddelar vi er förstås på denna blogg.

Förresten, om ni är sugna på att köpa hus så finns det ett grymt hus ute på Hemnet nu. Sök på Tronnum och Kungälvs kommun.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Laggin Downloads With NZB Files You Can Instantly Find Movies, Games, MP3 Albums, Software & Download Them at Blazing Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

februari 04, 2010 12:19 em

 
Anonymous Anonym said...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat training[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known avenues to generate an income online.

mars 20, 2010 11:26 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home